Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Διακινούσαν ηρωίνη και χασίς στην Ιεράπετρα

Οι έρευνες απέδωσαν καρπούς
Ο έλεγχος έβγαλε «λαβράκι»......


Με το ποδήλατό του περνούσε από τα στέκια όπου συχνάζουν χρήστες ναρκωτικών ένας 53χρονος Έλληνας, που συνελήφθη επ' αυτοφώρω να μεταφέρει 14 «φιξάκια» ηρωίνης στην Ιεράπετρα. Το παράνομο εμπόρευμα προερχόταν από μια κρυψώνα που διατηρούσε σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων.

Οι άνδρες της Ασφαλείας που σταμάτησαν για έλεγχο τον ύποπτο σε μια περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, βρήκαν πάνω του 14 συσκευασίες με συνολικά έξι γραμμάρια ηρωίνης, ένα μαχαίρι και τρία κινητά, ενώ κατέσχεσαν και 54 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών. Η έρευνα στο σπίτι του 53χρονου δεν απέφερε καρπούς, όμως στην «καβάντζα» που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 882 γραμμαρίων. 

Ο 53χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ  το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε κατασχέθηκε ως μέσο για την διάθεση των απαγορευμένων ουσιών.

*** Τις ίδιες κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λασιθίου και σε μια 33χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας σε άλλη περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και πάνω της βρέθηκαν 15,5 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου, ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή και μαχαίρι.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου