Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Κανονικά οι εργασίες στο Δ' τμήμα του περιφερειακού

Σύντομα επανεκκίνηση εργασίων και στο Α' Τμήμα, δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Απ. Τζιώτης
Τη δημιουργία κυκλικού κόμβου στην έξοδο του Δ’ Τμήματος του περιφερειακού δρόμου στο Τάγμα προτείνουν οι ανάδοχοι του έργου στο Δήμο της Χίου με το σκεπτικό ότι αυτό θα συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του δρόμου.....

Η  απάντηση της Τεχνικής Υπηρεσίας, με την οποία συντάχθηκε και ο Αντιδήμαρχος, Απόστολος Τζιώτης, είναι αρνητική στην παρούσα φάση, γιατί - όπως είπε σε δηλώσεις του στην “Α” η οποία τροποποίηση της υφιστάμενης μελέτης μπορεί να θέσει στην παρούσα φάση σε περιπέτειες και καθυστερήσεις το έργο.
“Το να γίνει κόμβος μπορούμε να το δούμε εκ των υστέρων. Τώρα στην παραλία αν εξεταστεί η δημιουργία κόμβου, που χρειάζεται μια διάμετρο 30 μέτρων αυτό θα απαιτήσει ακόμη και μπάζωμα στην παραλία, οπότε αυτό μπορεί να καθυστερήσει σημαντικά το έργο”, ανέφερε ο κ. Τζιώτης.
Αναφερόμενος στην πορεία του έργου σημείωσε ότι “το κομμάτι από τον παραλιακό δρόμο έχει προχωρήσει πάρα πολύ, έχει γίνει η πρώτη στρώση της οδοποιίας, τα τοιχία δεξιά κι αριστερά, έχουν γίνει τεχνικά έργα  και μένει ένα τμήμα που θα ολοκληρώσει τον πάνω κόμβο, δηλ. την είσοδο του δρόμου στην περιοχή του Μανίδη.”
Σχετικά με την στασιμότητα που υπάρχει στο Α’ τμήμα του περιφερειακού την απέδωσε στην παύση χρηματοδότησης μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών μετάβασης από το προηγούμενο ΕΣΠΑ στο τρέχον, εκτιμώντας ότι ίσως σε ένα μήνα να επιταχυνθούν και σ’αυτό το τμήμα οι εργασίες.

Πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου