Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Εύβοια: Έκλεβε κυψέλες και καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Δεν έβαλε μυαλό...
Ο εντοπισμός του έγινε μετά από καταγγελία για την κλοπή εννέα κυψελών με τα σμήνη μελισσών τους....


Δεν έβαλε μυαλό, παρά τη σύλληψή του στις 23 Σεπτεμβρίου του 2016 ένας 34χρονος Έλληνας. Όπως τότε, έτσι και τώρα διαπιστώθηκε ότι έκλεβε κυψέλες μελισσοκόμων από διάφορες περιοχές της Εύβοιας και τις κρατούσε στο σπίτι του, όπου καλλιεργούσε και χασισοφυτεία!

Ο εντοπισμός του δράστη από αστυνομικούς του τμήματος Κύμης, έγινε μετά από καταγγελία για την κλοπή εννέα κυψελών με τα σμήνη μελισσών τους την περασμένη εβδομάδα. Όμως, κατά την έρευνα στο σπίτι του 34χρονου βρέθηκαν συνολικά... 60 κυψέλες από τις οποίες μόνο επτά που προέρχονταν από την κλοπή που καταγγέλθηκε είχαν μελίσσια, ενώ από τις υπόλοιπες είχε ξύσει τον μελισσοκομικό αριθμό τους και ερευνάται από πού τις έκλεψε.

Στο σπίτι βρέθηκαν, ακόμη, γλάστρες με 16 δενδρύλλια ύψους 0,23 ως 0,58 εκατοστών και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Την προηγούμενη φορά που έπεσε στα χέρια αστυνομικών ο δράστης είχαν βρεθεί στο αυτοκίνητό του τρεις κυψέλες που είχε κλέψει από περιοχές της νότιας και κεντρικής Εύβοιας  και στο σπίτι του άλλες 15, μαζί με είδη ζωοτροφών, ηλεκτρικά εργαλεία και πέντε δενδρύλλια κάνναβης. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για κλοπή και για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,20 μέτρου καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων ένας 48χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου