Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Το Τμήμα Ναυτιλίας γιορτάζει την Ημέρα Περιβάλλοντος

Στο πλαίσιο των εορτασμών της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Θάλασσας, το Εργαστήριο Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων (ΕΔΙΝΑΛΕ) του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών σας προσκαλεί στον.....


1ο Διαγωνισμό Γαλάζιας Επιχειρηματικότητας στο Αιγαίο, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη  30 Μαΐου 2017 στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 Τον διαγωνισμό διοργανώνουν το Εργαστήριο Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων (ΕΔΙΝΑΛΕ) του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών και το Εργαστήριο Διαχείρισης της Πληροφορίας (i4M Lab)  του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με την πρωτοβουλία Blue Growth.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει πρωτότυπες επιχειρηματικές προτάσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Γαλάζιας Οικονομίας στις νησιωτικές περιφέρειες και στις παράκτιες περιοχές της χώρας.

 Συνολικά οκτώ επιχειρηματικές ιδέες θα παρουσιαστούν οι οποίες αφορούν στους κλάδους των μεταφορών, της ενέργειας και του θαλάσσιου και παράκτιου τουρισμού.



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Διαγωνισμού

http://reship.gr/el/aegean-blue-growth-competition.html

Πηγή:www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου