Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Διάπλους Ανοιχτής Θαλάσσης 1 ναυτικού μιλίου

Την 1η Αυγούστου από την Αγ. Ειρήνη Ελάτας στον Αγ. Στέφανο
Κάθε χρόνο την 1η Αυγούστου,  με αφορμή την ανακομιδή των λειψάνων του Αγ. Στεφάνου, κατά την διάρκεια της οποίας πραγματοποιείται εσπερινή λειτουργία και παραδοσιακό πανηγύρι στο νησί του Αγίου Στεφάνου στην Ελάτα, ξεκινά το απόγευμα μια κολυμβητική διαδρομή, ενός ναυτικού μιλίου, από το λιμάνι της Αγίας Ειρήνης μέχρι το νησί του Αγ. Στεφάνου......

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, στόχος τους είναι η στροφή του κόσμου σε αθλητικές δραστηριότητες που προάγουν το σώμα και το πνεύμα αλλά και η εξωστρέφεια του εναλλακτικού αθλητικού τουρισμού στη Χίο.
Υπεύθυνος σχεδιασμού είναι ο Βασίλης Κοκκαλιάς και όσοι ενδιαφέρονται να μετέχουν θα πρέπει να προσέλθουν στην Αγία Ειρήνη την Τρίτη 1η Αυγούστου, από τις 6 μ.μ. έως τις 7 μ.μ., η διαδρομή θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. και κολυμβητές θα πρέπει να έχουν μαγιό, κολυμβητικό σκουφάκι, γυαλάκια κολύμβησης, πετσέτα

Για τους κολυμβητές:
-          Μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου.
-          Επιτρέπεται η χρήση βατραχοπέδιλων για όσους το επιθυμούν.
-          Ο κάθε κολυμβητής θα πρέπει να έχει τα ρούχα του σε ένα σακίδιο, το οποίο θα δώσει στον υπεύθυνο μεταφοράς στο νησί του Αγ. Στεφάνου. Το σακίδιο θα παραδοθεί στον κολυμβητή με την ολοκλήρωση της διαδρομής.
-          Για την ασφάλεια των συμμετεχόντων θα υπάρχουν ναυαγοσώστες και συνοδεία βάρκας καθόλη την διάρκεια της κολυμβητικής διαδρομής.
-          Με την ολοκλήρωση της διαδρομής θα μοιραστούν στους κολυμβητές φαγητό και χυμός.

Για τους θεατές:
-          Για τη μετάβασή σας στο νησί του Αγ. Στεφάνου θα υπάρχουν βάρκες οι οποίες θα πραγματοποιούν την διαδρομή ανά 15 λεπτά.
Όροι συμμετοχής:
Ο κάθε κολυμβητής συμμετέχει στο Chios open water swimming με απόλυτα προσωπική ευθύνη και έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που βεβαιώνουν την ικανότητα του να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες.
Ο κάθε κολυμβητής συναινεί στην ελεύθερη χρήση φωτογραφικού υλικού και τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής μετάδοσης πάντα σχετιζόμενα με την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Πληροφορίες Β. Κοκκαλιάς τηλ. 6937005352

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου