Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

2,5 χρόνια λόγια από το ΣΥΡΙΖΑ για την Παθολογική είναι αρκετά

Νέα δήλωση Μηταράκη με αφορμή την τοποθέτηση Μιχαηλίδη
Ο κ. Νότης Μηταράκης, βουλευτής Χίου επανέρχεται στο θέμα της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις για το θέμα του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, σημειώνοντας σε δήλωσή του ότι οι ευθύνες για την παθολογική δεν αφορούν μόνο στο παρελθόν, αλλά και στο παρόν, θυμίζοντας ότι 2,5 χρόνια τώρα κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ.....

Αναλυτικά αναφέρει:
 «Ο ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και 2,5 χρόνια είναι η κυβέρνηση της χώρας. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν να ασκούν κριτική ως σαν να είναι στην αντιπολίτευση.
 Είναι όμως αυτοί υπεύθυνοι για το σήμερα.
Όπως είναι υπεύθυνοι να βρουν και να εφαρμόσουν τις όποιες λύσεις.
 Φυσικά θα πρέπει να έρθει προς εξέταση ο φάκελος του νοσοκομείου. Φυσικά θα πρέπει να εξετάσουμε ενδεχόμενες ευθύνες, σε όποιον και όποιο διάστημα κι αν αφορούν. 
 Δε μπορούμε όμως να ασχολούμαστε συνεχώς και αποκλειστικά με το παρελθόν και να κλείνουμε τα μάτια στη σημερινή τριτοκοσμική κατάσταση του νοσοκομείου.
 Οι ευθύνες δεν αφορούν μόνο στο παρελθόν, όπως μας λέει ο κ. Μιχαηλίδης. Αφορούν κυρίως στο παρόν. Πριν λίγες μέρες κατέρρευσε η οροφή, όχι πριν τρία χρόνια.
 Και εδώ υπάρχουν ευθύνες, ενδεχομένως και ποινικές.
 Γιατί δεν έχουν γίνει επισκευές το προηγούμενο διάστημα;
Γιατί δεν έχουν αξιοποιηθεί οι λύσεις που είχαν βρεθεί από την προηγούμενη διοίκηση;
Γιατί όλο αυτό το διάστημα που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εφάρμοσε τις δικές του νέες λύσεις;
 2,5 χρόνια μόνο λόγια και θεωρίες για την Παθολογική κλινική είναι αρκετά.
Η τόση απραξία της κυβέρνησης όξυνε τα προβλήματα σε βαθμό που σήμερα να κινδυνεύουν ασθενείς, προσωπικό και επισκέπτες.»

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου