Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Έφερνε λαθραία ποτά για να πουληθούν στην Πάτρα

59χρονη συνελήφθη μετά τον έλεγχο των αστυνομικών
Η περίπτωση μιας 59χρονης Βουλγάρας ξεχωρίζει ανάμεσα στις αλλεπάλληλες συλλήψεις που έγιναν μέσα σε λίγες ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα.....


Η περίπτωση μιας 59χρονης Βουλγάρας ξεχωρίζει ανάμεσα στις αλλεπάλληλες συλλήψεις που έγιναν μέσα σε λίγες ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα για μεταφορά λαθραίων προϊόντων από τη γειτονική χώρα, καθώς τα ποτά που εισήγε παράνομα επρόκειτο να πουληθούν από το κατάστημα μιας ομοεθνούς της στην Πάτρα!

Η 59χρονη συνελήφθη μετά τον έλεγχο των αστυνομικών στο όχημα της, όπου βρέθηκαν 144 φιάλες και κουτιά διάφορων αλκοολούχων ποτών, από ουίσκι μέχρι μπύρας, τα οποία -όπως η ίδια παραδέχθηκε- προορίζονταν για το κατάστημα μιας 47χρονης συμπατριώτισσά της, που και αυτή συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών. Μάλιστα, στο μαγαζί της κατασχέθηκαν άλλες 37 λαθραίες φιάλες οινοπνευματωδών ποτών. Οι αλλοδαπές δράστιδες  παραπέμφθηκαν στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Σερρών και Πατρών αντίστοιχα, κατηγορούμενες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Όμως, δεν ήταν αυτή η μοναδική περίπτωση εισαγωγής λαθραίων οινοπνευματωδών ποτών από τη Βουλγαρία. Στον Προμαχώνα συνελήφθησαν ακόμη μια 55χρονη Ελληνίδα που προσπάθησε να εισάγει κρυμμένες στο όχημα που επέβαινε 44 φιάλες αλκοολούχων ποτών, ένας 37χρονος Έλληνας που επίσης μετέφερε 30 φιάλες αλκοολούχων ποτών και ένας 49χρονος Βούλγαρος που είχε κρύψει στο όχημά του 70 πακέτα καπνού συνολικού βάρους δυο κιλών και 600 γραμμαρίων!

Όλα τα λαθραία προϊόντα εστάλησαν στο Τελωνείο του Προμαχώνα για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών και κατασχέθηκαν τα οχήματα των δραστών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου