Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό, παρουσία Κοτζιά

Ξεκίνησε στη Λευκωσία
Πριν τη συνεδρίαση, ο κύριος Κοτζιάς είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη......


Ξεκίνησε στη Λευκωσία η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή του υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά. Πριν τη συνεδρίαση, ο κύριος Κοτζιάς είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη. 

Στη συνεδρία συμμετέχουν από κυβερνητικής πλευράς ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο Υφυπουργός Παρά Τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας και από πλευράς ελληνικής Κυβέρνησης ο Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, Πρέσβης Δημήτρης Παρασκευόπουλος.  

Το παρών τους δίνουν επίσης ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου.

Από πλευράς κομμάτων συμμετέχουν ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Αλληλεγγύης Πόλυς Παλλήκαρος, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου