Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Το... success story στην πολιτική γραμματεία και την κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Εσωκομματικές διεργασίες
Επικοινωνιακή αντεπίθεση από την κυβέρνηση, που «βλέπει» επιτυχίες σε όλους τους τομείς......
 

Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, οι σχεδιασμοί για την έξοδο στις αγορές και η προετοιμασία της εισήγησης για την Κεντρική Επιτροπή, αναμένεται να απασχολήσουν τη σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου στη Κουμουνδούρου, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της πολιτικής γραμματείας. 

Ενδιαφέρον θα έχουν οι τοποθετήσεις των κομματικών στελεχών στην Κεντρική Επιτροπή  την Παρασκευή, που συνεδριάζει για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Θέμα που θα απασχολήσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι η υπόθεση του Πάνου Καμμένου, όπου παρά τη σχετική δυσαρέσκεια από την ομάδα των “53” διατηρούνται χαμηλοί τόνοι. 

Η κυβέρνηση έχει βάλει σε τροχιά το σχέδιο ανατροπής των δημοσκοπήσεων μέσω της υπερπροβολής των όποιων  θετικών ειδήσεων υπάρχουν στο μέτωπο της οικονομίας και την έξοδο στις αγορές,  αλλά και με την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου - εκτός μνημονιακού πλαισίου.

Η πρόθεση της κυβέρνηση φάνηκε χθες, με τους πανηγυρισμούς για τη μείωση της ανεργίας, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Εργασίας. Μετά τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου και τη σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, τόσο ο κ.Τσίπρας, όσο και η κ.Αχτσιόγλου θριαμβολόγησαν για τις στοχευμένες, όπως είπαν, κινήσεις της κυβέρνησης που οδήγησαν στη μείωση της ανεργίας κατά περίπου 5 μονάδες. 

Χωρίς, βέβαια,  να κάνουν κουβέντα για τις περικοπές σε συντάξεις σε επιδόματα.  Στο πλαίσιο αυτό έχουν ξεκινήσει και τα λεγόμενα περιφερειακά συνέδρια, όπου παρουσιάζεται το σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση, με στόχο το “μασάζ” της κοινωνίας και ανάκτησης της επαφής με του πολίτες. 

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου