Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Σέρρες: Βούλγαροι και Αλβανοί πιάστηκαν με 35 κιλά χασίς

Οι Αλβανοί πωλητές επιτέθηκαν στους αστυνομικούς
Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη των τεσσάρων αλλοδαπών που εντοπίστηκαν από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών την ώρα που έκαναν αλισβερίσι.....


Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών που εντοπίστηκαν από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών την ώρα που έκαναν αλισβερίσι για την αγορά μεγάλης ποσότητας χασίς, η οποία είχε μόλις εισαχθεί από την Αλβανία. 


Οι Αλβανοί πωλητές επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και τους απώθησαν βίαια, ενώ οι Βούλγαροι αγοραστές το έσκασαν προσωρινά χωρίς όμως να καταφέρουν να διαφύγουν.

Οι πληροφορίες για την συναλλαγή που θα γινόταν στην πόλη των Σερρών είχαν φτάσει στα αυτιά των αστυνομικών, οι οποίοι εντόπισαν τους δύο Αλβανούς ηλικίας 35 και 33 χρόνων την στιγμή που επιχειρούσαν να πουλήσουν 35 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία είχε εισάγει νωρίτερα ο 33χρονος από αφύλαχτο σημείο της ελληνοαλβανικής μεθορίου. Ακολούθησε συμπλοκή των Αλβανών με τους αστυνομικούς, αλλά τελικά ακινητοποιήθηκαν και βρέθηκαν με χειροπέδες ενώ μέσα στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν τα ναρκωτικά. 
Οι Βούλγαροι αγοραστές ηλικίας 31 και 19 χρόνων εκμεταλλεύτηκαν την συμπλοκή για να διαφύγουν με δύο αυτοκίνητα, αλλά συνελήφθησαν λίγο αργότερα σε περιοχή της Πιερίας, μετά από έρευνες των αστυνομικών. 

Εκτός από το χασίς, στην κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν τα τρία αυτοκίνητα και τρία κινητά και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εισαγωγή, μεταφορά και πώληση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και αντίσταση.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου