Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Δύο συλλήψεις για τα χθεσινά μαχαιρώματα στη Σούδα

Και απόπειρα αυτοκτονίας 28χρονου Ιρακινού
Μαχαίρι βγήκε σε φιλονικία που είχαν 2 μετανάστες - πρόσφυγες, χθες στις 10:00 μ.μ. σε σκηνή  στη Σούδα. Απ' αυτούς τραυματίστηκε ο ένας ελαφρά κι ο άλλος επιπόλαια και μεταφέρθηκαν αρχικά στα επείγοντα του Νοσοκομείου και στη συνέχεια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης . Πρόκειται για δύο Ιρανούς, 27 και 28 χρόνων, αντίστοιχα.......
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εμπλεκόμενοι δε διέμεναν στη Σούδα, σύμφωνα με την ονομαστική λίστα καταγραφής που έχουν στη διάθεσή τους οι υπεύθυνοι του καταυλισμού, αλλά ήταν επισκέπτες.
Να σημειωθεί ότι μετά το συμβάν έγινε και προσαγωγή τρίτου Ιρανού στο Αστυνομικό Τμήμα, ο οποίος αφού εξετάστηκε ως μάρτυρας αφέθηκε ελεύθερος.
Στο μεταξύ χθες το πρωί η Αστυνομία αντιμετώπισε, πάλι στη Σούδα, περιστατικό απόπειρας αυτοκτονίας 28χρονου Ιρακινού ο οποίος είχε ανεβεί στα τείχη του Κάστρου, απειλώντας να πέσει, προβάλλοντας ως κύρια αιτία την καθυστέρηση στη διαδικασία ασύλου. Ο 28χρονος, ο οποίος βρίσκεται στη Χίο 4 μήνες, τελικά με τη μεσολάβηση διαπραγματευτή πείστηκε και κατέβηκε από τα τείχη στη 1 περίπου το μεσημέρι.
Στη Σούδα διαμένουν αυτή τη στιγμή 114 άτομα.

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου