Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Μπαλάφας για την ρύπανση στον Σαρωνικό: Σαφώς και υπάρχουν πολιτικές ευθύνες

Δηλώσεις
Οι παραιτήσεις είναι θέμα πρωθυπουργού, δήλωσε πάντως ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.....


«Ευθύνες για την ρύπανση του Σαρωνικού θα αποδοθούν προς πάσα κατεύθυνση. Εμείς δεν θα το ξεχάσουμε το θέμα. Προφανώς υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες τις οποίες εγώ δεν μπορώ να τις αποδώσω. Οι παραιτήσεις είναι ζήτημα πρωθυπουργού» τόνισε ο υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας.


Ο κ. Μπαλάφας υπογράμμισε «ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είναι φίλος μου και μας τιμά η παρουσία στελεχών που ήταν στο ΠΑΣΟΚ και τώρα ήρθαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Καλοδεχούμενοι είναι αυτοί που έρχονται».
Ο υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής είπε «ότι το τελευταίο μήνα έχει αυξηθεί η ροή των μεταναστών στα νησιά και είναι κάτι που μας ανησυχεί».

Όσον αφορά την πρώτη κατοικία ο κ. Μπαλάφας, μιλώντας στο κανάλι «Ε», επισήμανε «ότι η πρώτη κατοικία δεν κινδυνεύει μέχρι το τέλος του 2018. Ωστόσο,θέλουμε να αλλάξουμε το πλαίσιο για να εξακολουθήσει να υπάρξει προστασία και μετά το 2018, κάτι το οποίο πιστεύω ότι θα το πετύχουμε».

Για τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας,ο κ.Μπαλάφας  είπε «ότι τις λαμβάνουμε υπόψιν μας και μας προβληματίζουν,όπως μας προβληματίζουν τα πάντα».
Τέλος ο κ.Μπαλάφας για την γ’ αξιολόγηση επισήμανε «ότι στόχος της κυβέρνησης είναι μέχρι το τέλος του 2017 να κλείσει η γ’ αξιολόγηση»

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου