Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Απαντά το έργο μας σε όσους μας κατηγορούν ισχυρίζεται ο πρόεδρος των κυνηγών

Απάντηση στο κατηγορητήριο των αποχωρησάντων μελών της διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου δίνει με ανάρτηση του ο πρόεδρος του Γιάννης Μεννής. Σε αυτήν ουσιαστικά επιχειρεί απολογισμό της δουλειάς που έχει γίνει από τον Απρίλιο του 2016 και συστήνει υπομονή ως τις εκλογές που θα επαναληφθούν σε 7 μήνες......
Αναφέρει ο κ. Μεννής:

Αγαπητά μέλη, μέχρι σήμερα και πάντοτε με γνώμονα τα συμφέροντα του Συλλόγου μας, το καλό της κυνηγετικής δραστηριότητας στο νησί μας και εξαντλώντας και τα τελευταία αποθέματα υπομονής και ανεκτικότητας είχαμε αποφασίσει να μην απαντάμε στην κατασυκοφάντηση του συλλόγου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από μια μικρή ομάδα πρώην μελών του. 
Η τακτική αυτή συκοφάντησης ξεκίνησε αμέσως μετά από τις εκλογές του Συλλόγου μας τον Απρίλιο του 2016. Κάποιοι παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν ρίχνοντας τόνους λάσπης όπως θυμάστε τότε στο σύλλογο και στους διοικούντες και παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως Μεσσίες δεν κατάφεραν να πείσουν τον Χιώτη κυνηγό ο οποίο και τους απέρριψε.
Έτσι ξεκίνησαν έναν άνανδρο και κατάπτυστο αγώνα κατά του Συλλόγου και των μελών της Διοίκησης προσπαθώντας με διαστρέβλωση της αλήθειας να επιτύχουν ότι δεν πέτυχαν στις εκλογές.
Κύριοι ότι και να κάνετε, όσα ψέματα κα να πείτε η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί. 
Η διαφάνεια, το τεράστιο φιλοθηραματικό έργο, οι δράσεις για το περιβάλλον, οι κοινωνική μας παρουσία, η άψογη εξυπηρέτηση των μελών μας, η απόλυτη ηρεμία στα διοικητικά του Συλλόγου μας, οι άριστες σχέσεις συνεργασίας που έχουν αναπτυχθεί με την εποπτεύουσα αρχή μας που είναι η Διεύθυνση Δασών Χίου, με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Αρχιπελάγους, με τις άλλες ομοσπονδίες ΚΟΜΑΘ, ΚΟΚΔ και με την Κ.Σ.Ε. φωνάζουν από μόνα τους. Η απόκτηση μόνιμης στέγης του Συλλόγου με πρωτοβουλία της προηγούμενης Διοίκησης που τιμά το Χιώτη κυνηγό, ένα έργο που έγινε από τα χρήματα και τον ιδρώτα του. Το περίπτερο στα Δότια από αχούρι μετατράπηκε με εθελοντική εργασία των μελών μας σε ένα λειτουργικό κτήριο το οποίο αποδίδει έσοδα στο Σύλλογο. 
Το τεράστιο φιλοθηραματικό έργο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια και ξεκινώντας από το 2011 και ερχόμαστε μέχρι τις μέρες μας που μπορούμε να μιλάμε για 52 οριοθετημένες σπορές, πάνω από 250 ανοιχτές σπορές, 30 δεξαμενές νερού μιλάει επίσης από μόνο του. 
Ένα μέρος του έργου αυτού (γιατί το υπόλοιπο εκτελείται από εθελοντική εργασία των μελών μας) εκτελείται με τακτικό διαγωνισμό και δημοσιεύεται σε τοπική εφημερίδα κάθε χρόνο όλα αυτά τα χρόνια καθώς και σε όλο τον ηλεκτρονικό τύπο. Για ποιά λοιπόν μουλωχτή διαδικασία μιλάνε κάποιοι και για ποιες «αναθέσεις κάτω από το τραπέζι», όταν για όλα αυτά υπάρχουν ομόφωνες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, προμετρήσεις, επιμετρήσεις, συμφωνητικά, χρηματικά εντάλματα πληρωμής και πρακτικά διαγωνισμών; Πλησιάζει η ώρα που κάποιοι θα πρέπει να αποδείξουν τα γραφόμενά τους εκεί που πρέπει. Η ώρα της αντιπαράθεσής τους με την αλήθεια έρχεται.
Πυροσβεστικό Αυτοκίνητο έχει επισκευαστεί και είναι πλήρως λειτουργικό. Βρίσκεται στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας της οποίας μέλος είναι ο σύλλογός μας. Επίσης είναι πολύτιμο εργαλείο για την εκτέλεση του φιλοθηραματικού μας έργου. 
Ο τρόπος έκδοσης των αδειών θήρας και η οικονομική διαχείριση του συλλόγου πλήρως μηχανογραφημένος και ελεγμένος από την εποπτεύουσα αρχή εξοικονομεί για το σύλλογο και χρήμα , κόπο και χρόνο.
Οι οικονομικές διαχειρίσεις του συλλόγου μας από το 2011 μέχρι και σήμερα άψογες από κάθε άποψη πλήρως ελεγμένες.
Κύριοι, οι Χιώτες κυνηγοί έχουν και μνήμη και κρίση, οι προσπάθειες που καταβάλλετε για την διάσπαση της κυνηγετικής οικογένειας στο νησί μας θα πέσου και αυτές στο κενό. Το προσπαθήσατε ξανά και στο παρελθόν και αποτύχατε. Νομίζω;;;;
Χιώτη κυνηγέ σε καλούμε να σταθείς κοντά στο σύλλογό σου και να είσαι υπερήφανος για αυτόν. Ο Σύλλογος ανήκει σε όλους και δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Σε επτά μήνες έχουμε εκλογές και εσύ πάλι θα αποφασίσεις Δημοκρατικά για το ποιοι είναι ικανοί να συνεχίσουν το έργο του συλλόγου. Κλείσε τα αυτιά σου στους γυρολόγους ψεύτες, σε αυτούς που για προσωπικές τους φιλοδοξίες και εμπάθειες προσπαθούν να κάνουν μόνο κακό σ’ αυτό που τόσο αγαπάς.
Γιάννης Μεννής
Πρόεδρος Κ.Σ. Χίου

πηγή:www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου