Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ελβετική εταιρεία πουλά... αέρα από τις Άλπεις

Προορίζεται για πληθυσμό που ζει καθημερινά σε τρομερή ρύπανση
Ένα δοχείο αέρα επτά λίτρων κοστίζει 19,95 ελβετικά φράγκα (21 δολάρια) και περιέχει αρκετό αέρα για πάνω από 120 αναπνοές, το οποίο είναι περίπου δέκα λεπτά χρήσης.....


Μία ελβετική start-up εμφιαλώνει φρέσκο ​​αέρα από την Ελβετία, με σκοπό να τον πουλήσει σε κατοίκους πόλεων ανά τον κόσμο που έχουν μολυνθεί σε μεγάλο βαθμό όπως αυτές στην Κίνα και την Ινδία.


Σύμφωνα με την εταιρεία, ο αέρας συλλέγεται από διάφορες τοποθεσίες γύρω από τις ελβετικές Άλπεις και συμπιέζεται σε δοχείο. Έρχεται με μια προσαρτημένη μάσκα προσώπου για να βοηθήσει στην αναπνοή.

Ένα δοχείο αέρα επτά λίτρων κοστίζει 19,95 ελβετικά φράγκα (21 δολάρια) και περιέχει αρκετό αέρα για πάνω από 120 αναπνοές, το οποίο είναι περίπου δέκα λεπτά χρήσης. 
«Το προϊόν αυτό προορίζεται για πληθυσμό που ζει καθημερινά σε τρομερή ρύπανση, ρύπανση που μπορεί να μειώσει την ποιότητα ζωής του και να προκαλέσει εξαντλητικά προβλήματα υγείας. Ένα δοχείο με ελβετικό αέρα δεν είναι η απάντηση στα προβλήματά τους, αλλά είναι τόσο ωραίο να μπορούμε να αναπνέουμε καθαρό, φρέσκο αέρα ακόμη και για λίγο», δήλωσε ο CEO της εταιρείας Danny Wurr.

Ο Wurr δήλωσε ότι αναμένει ότι η νέα του εταιρεία θα γίνει «σημαντικός παγκόσμιος παίκτης στη νέα αγορά αναπνεύσιμου αέρα», επιβεβαιώνοντας ότι η πρώτη παρτίδα παραγγελιών είχε ήδη ολοκληρωθεί. Πρόσθεσε ότι η εταιρεία επιδιώκει, οι επενδυτές να διευκολύνουν την ταχεία ανάπτυξή της.

Οι άνθρωποι στην Ελβετία μπορεί να αισθάνονται «αμηχανία» από την έννοια του εμφιαλωμένου αέρα «καθώς μπορούν ήδη να αναπνέουν ωραίο καθαρό, φρέσκο αέρα μόνο ανοίγοντας την πόρτα τους», δήλωσε ο  Wurr.

Η εταιρεία στοχεύει επίσης στην ευρωπαϊκή αγορά μεταναστών. «Άκουσα ότι στο μετρό του Λονδίνου, η θερμοκρασία ήταν πάνω από 35 βαθμούς φέτος το καλοκαίρι, είμαι βέβαιος ότι θα αγαπήσει μια ανάσα καθαρού, φρέσκου αέρα κάτω εκεί, ξέρω πώς είναι να έχεις τη μύτη σου κολλημένη στη μασχάλη κάποιου άλλου, στο μετρό», δήλωσε ο Wurr .

Εξήγησε ότι πολλοί κινέζοι τουρίστες στις Ελβετικές Άλπεις αγοράζουν φρέσκο ​​αέρα που είναι «φυσικά ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους έρχονται στην Ελβετία για διακοπές».

«Η Κίνα αγοράζει ήδη αέρα από τον Καναδά και την Αυστραλία, πιστεύουμε ότι η ελβετική αλπική ατμόσφαιρα είναι ακόμα καλύτερη».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ελβετικός αέρας τίθεται προς πώληση. Τον Φεβρουάριο μια άλλη εταιρία άρχισε να μεταφέρει δοχεία με φρέσκο ​​αέρα από τις ελβετικές Άλπεις σε όλο τον κόσμο, σε ποσότητες 167 δολαρίων, σε όσους έχουν ανάγκη καθαρού αέρα. Ο μαγικός καθαρός αέρας λαμβάνεται απευθείας από μια «μυστική τοποθεσία» στις Ελβετικές Άλπεις, ανέφερε η εταιρεία.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου