Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Αλβανός, 50 ετών, ο απανθρακωμένος σε αυτοκίνητο στα Λιμανάκια

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί
Το απανθρακωμένο πτώμα μετεφέρθη στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου....


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον εντοπισμό πτώματος σε καμένο αυτοκίνητο στα λιμανάκια Βουλιαγμένης. 


Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για άνδρα αλβανικής καταγωγής ηλικίας περίπου 50 ετών ο οποίος βρέθηκε στη θέση του οδηγού στο απανθρακωμένο όχημα μάρκας Citroen. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί της Πέμπτης και το κλιμάκιο της πυροσβεστικής που κλήθηκε να σβήσει τη  φωτιά βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. 

Μάλιστα τόσο το όχημα όσο και ο οδηγός είχαν απανθρακωθεί σε τέτοιο σημείο που οι πυροσβέστες να μην είναι σε θέση να προσδιορίσουν αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα. 
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής που έσπευσαν στο σημείο σάρωσαν το χώρο και συνέλεξαν στοιχεία προκειμένου να λύσουν το γρίφο με το καμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα πρόκειται για άνδρα περίπου 50 ετών αλβανικής καταγωγής (αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα στοιχεία της πινακίδας του οχήματος) ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από το εσωτερικό του Citroen. 

Το απανθρακωμένο πτώμα μετεφέρθη στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου ενώ οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου