Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Καλό Δεκέμβρη τα νέα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών

Το πρώτο τρίμηνο λειτουργίας των σχολείων θα έχει περάσει, μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να εκτελούνται κανονικά όλα τα μαθητικά δρομολόγια στο Νομό......

Από την αρχή της σχολικής χρονιάς εκτελείται η πλειοψηφία των δρομολογίων,όμως υπάρχουν αρκετοί μαθητές, που δεν εξυπηρετούνται (ανάμεσά τους και νήπια από τα Καμπόχωρα), επειδή ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες έγκρισης νέων δρομολογίων, που προέκυψανμετά την επικαιροποίηση των στοιχείων που έδωσαν τον Σεπτέμβριο τα σχολεία για το μαθητικό δυναμικό τους.
Στο θέμα έχει αναφερθεί ξανά το alithia.gr αλλά το νέο δεδομένο που υπάρχει σήμερα είναι ότι στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας Β. Αιγαίου, που θα γίνει την Πέμπτη, στα θέματα προς συζήτηση είναι και η έγκριση των πινάκων νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών, που πρακτικά σημαίνει ότι από την έγκριση του θέματος και έπειτα θα μεσολαβήσει ένα διάστημα για να κατατεθούν προσφορές και να επανέλθει το θέμα στην οικονομική επιτροπή για την τελική έγκριση των αναδόχων. Με λίγα λόγια… καλό Δεκέμβρη.

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου