Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Η Citrus γνωρίζει το βοσχοβολιστό κόσμο Κάμπο στη Νέα Πεντέλη

Σε άλλη διάσταση περνούν  τα προϊόντα της  χιώτικης εταιρείας CITRUS, καθώς όσοι τα γνωρίζουν εθίζονται και τα… διεκδικούν. Όπως έγινε με το αθηναϊκό πρωτοποριακό φαρμακείο της Νέας Πεντέλης, Pentelica Pharmacy,  το οποίο ξεκινά στενή συνεργασία με τη CITRUS.......


Το Pentelica Pharmacy  αποτελεί ένα ξεχωριστό φαρμακείο που ξεφεύγει από το πλαίσιο του καθιερωμένου και έκανε την εμφάνιση του έναν χρόνο πριν. Φροντίζει μέσα από καινοτόμες πρακτικές και πολλές συνεργασίες να βρίσκεται στο επίκεντρο των αθηναϊκών εξελίξεων και τάσεων τόσο στο χώρο των φαρμάκων όσο και των διατροφικών προϊόντων. Με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια, το φαρμακείο αποφάσισε να κάνει ένα νέο άνοιγμα στην αγορά και να διευρύνει τα προϊόντα του εισάγοντας παραδοσιακά ελληνικά γλυκά. 

Ανάμεσα σε εκατοντάδες συνεταιρισμούς και επιχειρήσεις που παράγουν παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά, το Pentelica Pharmacy επέλεξε να συνεργαστεί με τη χιώτικη εταιρεία.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου από τις 12:00 μέχρι τις 18:00 όσοι βρεθείτε στην πρωτεύουσα ή είστε ήδη εκεί επισκεφτείτε την παρουσίαση της CITRUS, που μέσω των γεύσεων της θα σας ταξιδέψει στο μυροβόλο νησί μας και θα αποκαλύψει μυστικά στον τρόπο παρασκευής παραδοσιακών γλυκών, καθώς και τη σημαντικότητα τους στην καθημερινότητά μας.

To Pentelica Pharmacy βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 28, στη Νέα Πεντέλη.

πηγή:www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου